Inredningar

Inneform står för inredning som har hög kvalitet är tidlös och genomtänkt. Vår styrka är våra duktiga hantverkare, vår snickerifabrik och våra kvalitetsprodukter. Vi har kompetensen och produkterna som krävs för att skapa bästa tänkbara helhetslösning för ert hem eller företag. Vi kan leverera produkter och tillverka inredning helt enligt era önskemål, i vilken stil ni än söker. Vid renovering av kulturfastigheter eftersträvar vi att skapa en känsla av ursprung där våra inredningar skall hålla långt in i framtiden. Vi skapar miljöer med internationell hög standard.

Denna del av hemsidan är under utveckling och kommer att uppdateras inom kort.
Denna del av hemsidan är under utveckling och kommer att uppdateras inom kort.
Denna del av hemsidan är under utveckling och kommer att uppdateras inom kort.

Besök i en nyrenoverad herrgård med en helhetslösning levererad av Inneform AB

I entrén möts vi av ett vackert kalkstensgolv, väggpaneler och spegeldörrar, en bra inbyggd klädförvaring finns nära till hands. När vi går vidare passerar vi, kanske omedvetet, listverk i harmoni med övriga snickerier. Bakom en liten dörr som står på glänt gömmer sig en vacker gästtoalett.

Nu möts vi av ljus, värme och rymd, elementskydd utmed ytterväggarna och en vacker eldstad. In till höger genom de spröjsade pardörrarna finns ett väggfast bibliotek. En plats för koncentration. Till vänster har vi hjärtat i hemmet, ett generöst platsbyggt kök, med gedigna marmorbänkar och fina detaljer, där familj, nära och kära är samlade. I serveringsgången intill är vitrinerna upplysta och hemmets porslin fint staplat bakom det handblåsta glaset i luckornas nätta spröjsning. Matsalen är dukad till fest, utmed väggarna står gustavianska stolar och väntar och bakom dessa en hög fransk väggpanel, i taket en upplyst stuckatur.

En stilren trappa med mörka steg och en snirklande handledare som leder oss till övervåningen. Ytterligare en eldstad och ett flertal dörrar som väcker vår nyfikenhet. Handtagen känns som om de suttit här sedan huset byggdes. Vi öppnar en dörr och kliver in i ett barnrum med rena golv och bra inbyggd förvaring där var sak har sin plats, i barnsängen som familjen låtit möbelsnickaren tillverka sitter nallarna och har det bra. Innanför en annan dörr döljer sig ett generöst dressingroom som ger en behaglig mjuk känsla, en skön matta och en fristående klädö. Genomtänkta garderober längs väggarna.

Ut genom en annan dörr finner vi värdparets stora sovrum med förhöjd sockel och tygspända väggar upp mot takets stuckatur. Rummet har inretts med en fin viktoriansk sängmöbel. Genom de två franska balkongdörrarna har vi utsikt över familjens ägor. Badrummet i anslutning till sovrummet har sockel och golv i carraramarmor och ett inbyggt gjutjärnsbadkar, en skräddarsydd badrumsmöbel med carraramarmorbänk och dubbla hoar. I den separata duschen är väggarna klädda med kvadratmeterstora marmorskivor. Ljuset flödar in genom de två stora fönstren. Tack för titten.

Vi kan förverkliga dessa drömmar…